Предквалификације за 57. Међународни фестивал „Прва хармоника Србије – Сокобања 2019“

Предквалификације за 57. Међународни фестивал „Прва хармоника Србије – Сокобања 2019“

У складу са Пропозицијама фестивала „Прва хармоника Србије – Сокобања 2019“ такмичење ће се одвијати у две етапе: предквалификациона такмичења, у местима које одреди Фестивалски одбор, и финале у Сокобањи, које обухвата такмичарски део и јавну приредбу – ревијални део. Предквалификациона такмичења за фестивал „Прва хармоника Србије – Сокобања 2019“ одржаће се у следећим местима:

  1. Предквалификације Беч, Аустрија - Музичка школа Љубомира Радосављевића - суорганизатор;
  2. Предквалификације Лесковац, Туристичка организација града Лесковца - суорганизатор,
  3. Предквалификације Смедеревска Паланка – „Културни центар Смедеревска Паланка“ - суорганизатор,
  4. Предквалификације Жабари, село Сибница , "Скуп хармоникаша Србије", Центар за културу општине Жабари - суорганизатор 
  5. Предквалификације Сокобања, Туристичка организација Сокобања.

Предквалификације у Бечу ће се одржати 19. маја 2019. године од 12:00 сати, више информација у вези наступа на имејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Предквалификације у Смедерeвској Паланци ће се одржати 19. и 20. јуна 2019. године у Култруном центру у Смедеревској Паланци, више информација у вези пријаве и учешћа на имејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Предквалификације у Жабарима, село Сибница одржаће се 27. и 28. јуна, више информација вези учешћа и пријаве на имејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Предквалификације у Лесковцу ће се одржати 18. јуна 2019. године у просторијама Туристичке организације Лесковац, на адреси Масариков трг бб, Лесковац, више информација у вези пријаве и учешћа на имејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и путем телефона на бројеве 016/233 360 и 064/89 40 262. 

Туристичка организација Сокобања, организоваће предквалификације у Сокобањи за финале 57. Међународног фестивала „Прва хармоника Србије,  Сокобања – 2019“, у суботу,  29. јуна, у конгресној сали хотела „Моравица“. Пријава се може послати путем имејла, на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., или се потенцијални такмичари могу директно пријавити на путем веб сајта: www.prvaharmonika.rs, кликом на дугме ПРИЈАВА, уз попуну обавезних података, или путем поште на адресу: Туристичка организација Сокобања, Ул. Трг Ослобођења бр. 2, 18230 Сокобања. Додатне информације могу се добити путем телефона на број: +381 18 833 988. Такмичари се могу пријавити и на дан одржавања предквалификација, сат времена пре почетка оцењивања, којe је заказанo за 10 сати. Пропозиције Фестивала и пријава за учешће се могу преузети на линковима испод:

Propozicije festivala

Prijava za festival

 

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све неопходне информације (означене звездицом *). ХТМЛ код није дозвољен.

ЗЕЛЕНО СРЦЕ СРБИЈЕ
ТУРИС.ОРГ.СОКО.
АКВА ПАРК ПОДИНА
СОКОБАЊАЊЕ
ОПШТИНА СОКОБАЊА

  • Туристичка организација Сокобања
  • office@tosokobanja.rs
  • +381 18 833 988
  • +381 18 830 271
  • Трг Ослобођења 2