ПРЕДКВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА 58. МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ „ПРВА ХАРМОНИКА СРБИЈЕ – СОКОБАЊА 2021

ПРЕДКВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА 58. МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ „ПРВА ХАРМОНИКА СРБИЈЕ – СОКОБАЊА 2021

 

У складу са Пропозицијама фестивала „Прва хармоника Србије – Сокобања 2021“ такмичење ће се одвијати у две етапе: предквалификациона такмичења, у местима које одреди Фестивалски одбор, и финале у Сокобањи, које обухвата такмичарски део и јавну приредбу – ревијални део. Предквалификациона такмичења за фестивал „Прва хармоника Србије – Сокобања 2021“ одржаће се у следећим местима:

  1. Предквалификације Беч, Аустрија - Музичка школа Љубомира Радосављевића - суорганизатор;
  2. Предквалификације Лесковац, Туристичка организација града Лесковца – суорганизатор;
  3. Предквалификације Жабари, село Сибница, "Скуп хармоникаша Србије", Центар за културу општине Жабари – суорганизатор;
  4. Предквалификације Сокобања, Туристичка организација Сокобања - организатор.

Предквалификације у Бечу ће се одржати 20. јуна 2021. године, више информација у вези пријаве и учешћа на имејл адресу:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Предквалификације у Жабарима, село Сибница одржаће се 26. и 27. јуна 2021. године. 26. јуна наступају млађе категорије: петлићи, пионири и старији пионири, а 27. јуна млађи јуниори, јуниори, сениори и дуети.  Детаљније информације у вези пријаве и учешћа могу се добити на имејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Предквалификације у Лесковцу ће се одржати 29. јуна 2021. године у просторијама Туристичке организације Лесковац, на адреси Масариков трг бб, Лесковац, више информација у вези пријаве и учешћа на имејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  и путем телефона на бројеве 016/233 360 и 064/89 40 262.

Туристичка организација Сокобања, организоваће предквалификације у Сокобањи за 58. Међународни фестивал „Прва хармоника Србије, Сокобања – 2021“, у суботу,  03. јула, у МФК Летња позорница "Врело". Пријава се може послати путем имејла на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., или се потенцијални такмичари могу директно пријавити путем веб сајта: www.prvaharmonika.rs, кликом на дугме ПРИЈАВА, уз попуну обавезних података, или се пријава може послати поштом на адресу: Туристичка организација Сокобања, Ул. Трг Ослобођења бр. 2, 18230 Сокобања. Додатне информације могу се добити путем телефона на број: +381 18 833 988. Такмичари се могу пријавити и на дан одржавања предквалификација у Сокобањи, сат времена пре почетка оцењивања, које почиње у 10:00 сати. Пропозиције Фестивала и пријава за учешће се могу преузети испод текста.

 

Пропозиције фестивала

Пријава за учешће

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све неопходне информације (означене звездицом *). ХТМЛ код није дозвољен.

ЗЕЛЕНО СРЦЕ СРБИЈЕ
ТУРИС.ОРГ.СОКО.
АКВА ПАРК ПОДИНА
СОКОБАЊАЊЕ
ОПШТИНА СОКОБАЊА

  • Туристичка организација Сокобања
  • office@tosokobanja.rs
  • +381 18 833 988
  • +381 18 830 271
  • Трг Ослобођења 2